Utredning om alkoholbranschens idrottssponsring

2003-06 – Gun Neuman, särskild utredare med uppdrag att bl.a. kartlägga och föreslå begränsningar av alkoholindustrins sponsring av idrotten och lämna förslag på hur förekomsten av alkohol skulle kunna minskas vid olika ungdomsevenemang, lägger fram betänkandet SOU 2003: 65 Alkoholbranschens idrottssponsring och alkohol vid ungdomsvenemang m.m.

Huvudtemat i utredningens fyra olika uppdrag har varit att begränsa undomsdrickandet och garantera unga människor en uppväxt fredad från påträngande alkoholreklam. Övervägande och förslag samt särskilda yttranden.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*