Pressmeddelanden

Sveriges Bryggerier presenterar Riktlinjer för marknadsföring av alkoholdrycker

Sveriges Bryggeriers styrelse har antagit Riktlinjer för marknadsföring av alkoholdrycker i syfte att ytterligare tydliggöra det ansvar vi tar för att inte skapa missbruk och skadlig konsumtion av alkohol i Sverige. I Riktlinjerna framgår tydligt hur Sveriges Bryggerier ser på marknadsföring mot olika grupper i Sverige och vad vi gemensamt arbetar efter.

– Självreglering av branschen själv är bästa sättet att hålla efter överträdelser av de riktlinjer och rekommendationer vi antagit, säger Cecilia Giertta, vd på Sveriges Bryggerier. Att branschen tar ansvar mot missbruk och skadlig konsumtion är självklart.

Ladda ned dokumentet:  Riktlinjer för marknadsföring av alkoholdrycker

För ev kommentarer var vänlig kontakta:
Cecilia Giertta, vd Sveriges Bryggerier, 08 762 65 50

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*