Pressmeddelanden

Enbart VD:ar i Sveriges Bryggeriers styrelse

Carlsbergs förre vd Paul Bergqvist får fortsatt förtroende som oberoende ordförande för branschföreningen Sveriges Bryggerier. Det beslutade bolagsstämman. I övrigt krymptes styrelsen och består nu endast av VDn i de fem största bryggerierna i Sverige; Carlsberg, Spendrups, Coca-Cola, Kopparbergs samt Åbro.

Styrelsen består förutom ordförande av Jens Spendrup, Otto Drakenberg, Henrik Dunge, Peter Bronsman samt Göran Holm. En extra plats i styrelsen är vikt åt en representant för de mindre bryggerierna. VD är Cecilia Giertta.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*