Matlandet Sverige en sprudlande idé

Visionen om Matlandet Sverige är faktiskt fantastiskt. Och tänk så otroligt stark den blir när man använder både den och inkluderar Dryckeslandet Sverige. Svensk dryck och svensk mat i en samklang där smakerna lyfter fram varandras egenskaper; kan det egentligen bli bättre? Nästan som svensk sommar.

I Almedalen är det mycket om både mat och dryck. Och politik och att lyfta fram sina budskap. Sveriges Bryggerier arbetar tillsammans med Företagarna för att lyfta fram Mat- och Dryckeslandet Sverige.  Dryckeslandet Sverige är så mycket mer än öl; vi talar om ale, cider, pilsner och porter; olika smaker till olika svenska maträtter. Det är spännande. Vill det sig riktigt väl har vi faktiskt en framtida export- och inkomstkälla för Turistlandet Sverige här. Men då måste vi förstås bli av med en hel del krångelregler och skatter först…

Ha det gott!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*