I dag Gambrinus – I sommar Ölets Dag

Den 11 april är det bryggerierns skyddshelgon Gambrinus födelsedag. Då passar Sveriges Bryggerier på att kungöra att Ölets Dag införs i sommar för allra första gången. Ölets Dag kommer infalla den tredje onsdagen i juli för att vi då ska fira Ölets Dag med att hålla Öppet Hus i bryggerierna. Vi hoppas förstås också att handeln, krogar, pubar och andra som gillar öl och mat gör något extra denna Ölets Dag. Vi välkomnar sjävklart även de bryggerier som inte är medlemmar i Sveriges Bryggerier att hålla Öppets Hus denna dag, för att på så sätt hylla Gambrinus.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*