Svenskt öl vann i Finland

Det kom ett brev från den svenska ambassaden i Finland. Det visade sig att ambassaden på den svenska dagen den 6 november anordnat en liten öllandskamp mellan Sverige och Estland, och den svenska ölen vann utan prut. Bland de representerade bryggerierna fanns Slottskällan från Uppsala. Den svenska ambassadören Anders Lidén var själv överraskad av den höga kvaliteten på svenskt öl, och lovade att botanisera vidare. Glädjande.

Ni missar väl förresen inte vårt smakschema under ölfliken här på sajten,  här kan du själv titta vilken färg du ska ha på ölen till olika maträtter. Det är förstås ingen lag på det, men en hjälp på väg. Ha det gott!!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*