Över 130 bryggerier på nya Bryggerikartan

Antalet bryggerier i Sverige växer explosionsartat och i september i år var vi uppe i över 130 stycken! Bryggerierna finns runt om i landet, och skapar inte bara nya arbetstillfällen utan också centrum för matintresset. Mat och öl hör ihop.
Sveriges Bryggerier har nu skapat en ny karta så att det ska bli lättare att kolla vilka bryggerier som finns, ifall du är intresserad av det lokala sortimentet, eller helt enkelt vill göra studiebesök. Vet du något bryggeri som är verksamt, men inte med på kartan, så hör av dig.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*