Pressmeddelanden

Vi välkomnar Göteborgs Nya Bryggeri och Halmstad Brygghus

Göteborgs Nya Bryggeri och Halmstad Brygghus är nya medlemmar hos Sveriges Bryggerier. De båda nya medlemmarna valdes in på det senaste styrelsemötet, i mars.

-Jag tror att det aldrig någonsin varit lika roligt att jobba på branschorganisationen som nu, konstaterar Cecilia Giertta, vd. Branschen växer med ett bryggeri i veckan, och intreset för medlemmarnas drycker har aldrig varit större. Det är också en unik bransch, eftersom den trots hård konkurrens, välkomnar alla nya konkurrenter. Mångfalden i antal bryggerier leder till mångfald i antal smaker, och det gynnar inte minst konsumenterna och den svenska matkulturen.

Medlem i Sveriges Bryggerier kan man bli när man varit igång med sitt bryggeri i Sverige i minst ett år. Just idag finns det 225 livaktiga bryggerier i Sverige. Sveriges Bryggerier firar i år sitt 131:a verksamhetsår.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*