Sveriges Bryggeriers vd i nationella rådet för livsmedelsstrategin

Sveriges Bryggeriers vd i nationella rådet för livsmedelsstrategin

Svensk bryggerinäring är under kraftig tillväxt. Vid årsskiftet fanns närmare 300 bryggerier, att jämför med 30 stycken för 8 år sedan. Vi är därför glada att ha fått en plats i nationella rådet, där en blandning av näringsliv och experter samlas för att stötta regeringen i utformningen i den framtida livsmedelsstrategin.

– Jag är väldigt stolt över att få vara en del av det nationella rådet och hoppas kunna bidra med kunskap om både den stora och lilla näringen. Svensk bryggerinäring är mångfasetterad och finns i hela landet. Vi ser både utmaningar och möjligheter gällande tillväxt –  lokalt, nationellt och internationellt, säger Cecilia Giertta, vd Sveriges Bryggerier.

Läs mer i Näringsdepartementets pressmeddelande.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*