Välkommen att vara med på Ölets Dag

«

Välkommen till Ölets Dag!

15 juli är det dags för Ölets Dag igen. Evenemanget har växt i popularitet för varje år och intresset för öl blir bara större och större.

I år känns det viktigare än någonsin att visa upp det vi står för och ge svenska folket en chans att se hur vi kämpar på även i kristider. Det finns nu över 400 bryggerier i Sverige och barerna samt restaurangerna som fokuserar på öl blir allt fler.

Nu bjuder vi in dig att vara med och fira Ölets Dag, även om du inte är medlem i Sveriges Bryggerier. Alla bryggerier kan vara med och det går bra att samareta med till exempel en bar med sitt evenemang.

Se till att synas den 15 juli och var en del av den fina svenska ölkultur som finns.

Allt du behöver göra är att maila oss uppgifter om ditt evenemang.

Det kan handla om rundvisningar, försäljning av folköl eller något annat du vill hitta på. Kanske arrangerar ni en ölprovning en här dagen. Tänk på att det också är fullt möjligt att göra något digitalt, till exempel en rundvisning tillsammans med en bryggare som spelas in i förväg.

 

De här uppgifterna vill vi ha av dig.

Bryggeriets namn:

Adress:

Tid för evenemanget:

Beskrivning av evenemanget:

 

Maila de här uppgifterna till ronny.karlsson@sverigesbryggerier.se

 

Då ser vi till att just ditt evenemang syns på vår hemsida och även i våra sociala media.

 

OBS! Tänk på att alla fysiska evenemang måste vara anpassade till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. De rekommendationerna kan förändras jämfört med hur det ser ut nu.

»